İçeriğe geç

Invisalign Eskişehir

Invisalign Eskişehir, telsiz ortodonti tedavi yöntemidir. Kişinin diş yapısına uygun olarak yapılan şeffaf plaklar ile dişlerdeki çapraşık yapının düzeltilmesi amaçlanmaktadır.

Invisalign Tedavisi Nedir?

Invisalign Eskişehir

, telsiz ortodonti tedavi yöntemidir. Kişinin diş yapısına uygun olarak yapılan şeffaf plaklar ile dişlerde ki çapraşık yapının düzeltilmesi amaçlanmaktadır. Tel kullanılmadan uygulanan bir tedavi yöntemidir. Günümüzde popülerlik kazanmış olan Invisalign tedavisine çok fazla talep olmasının temel sebebi dişlerde ki çapraşık yapı düzeltilirken karşıdan bakıldığında ortodonti tedavisinin alındığının belli olmamasıdır.

Invisalign tedavisi, kişinin günlük yaşantısında ki aktivitelerine hiçbir şekilde etki etmemektedir. Invisalign tedavisi almaya başladığınızda tedavi için kullanılan şeffaf plak ağzınızda yok denecek bir görünüme sahiptir. Tedavi süresi boyunca gülüşlerinizi
saklamanıza gerek kalmayacağı gibi yemek yerken, diş fırçalarken ya da bir şey içerken kolay bir şekilde plakları çıkartabilirsiniz.

Ortodonti Eskişehir

Invisalign Tedavisinin Avantajları

Invisalign Eskişehir tedavisinde diş yapınıza uygun olarak kullanılacak şeffaf plaklarda zararlı BPA maddesine yer verilmemektedir. Diş yapınızın düzelmesi için ortodonti tedavisinde kullanılan seramik – metal braketlere, metal tellere nazaran çok daha konforludur. Genç veya yaşlı ayırt etmeksizin herkese uygulanabilen Invisalign tedavisi, diş sıkma, diş arasındaki boşlukların kapatılması, dişlerin tam olarak kapanmaması ve diş yapısındaki çapraşıkların düzeltilmesi amacıyla uygulanmaktadır. Metal tellere nazaran şeffaf plakların kişiye sağladığı birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajları genel olarak sıralamak gerekirse:

  • Birçok kişi ağzında ki metal tellerin görünümünden rahatsız olur ve gülüşünü saklamak zorunda kalır. Fakat şeffaf plaklar ağız içerisinde %90 oranında fark edilmemektedir.
  • Davetlerde, özel günlerde, yemek yeme vb. durumlarda isteğe bağlı çıkartılabilir.

  • Gün içerisinde ağızda 20 saat bulundurulması yeterli gelmektedir. Sıcak içecekler içme, yemek yeme süreleri dışında ağız içinde bulundurulması tedavinin ilerlemesi için önemlidir.

  • Şeffaf plakları kullanan kişilerin ağız ve diş bakımını düzenli olarak yapmaları daha kolaydır.

  • Metal braket ya da metal tellere göre tedavi süreci daha konforludur.

  • Şeffaf plakların yapımında kullanılmış yumuşak materyalden dolayı diş etleri tahriş olmaz.

  • Invisalign Eskişehir tedavisine başlamadan önce doktorunuz sahip olacağınız gülümsemenin görüntüsünü sizinle paylaşır.

  • Görünmez bir yapıya sahip oldukları için estetik bir görünüm oluştururlar.

Ortodonti Eskişehir Tedavileri

Randevu Alın

Dilerseniz 0 222 220 10 06 ve 0 546 225 10 06 numaralı telefonlarımızı arayarak, dilerseniz aşağıdaki formu doldurarak randevu alabilirsiniz.